Välkommen till Sparreholm

HANDLA

Fabriken i Sparreholm

6000 kvadratmeter outlet med mode i alla storlekar, väskor, skor, smink & skönhet, sport & fritid, presenter, inredning och hushållsprodukter. Öppet alla dagar i veckan året om. 
Hemsida

Maskincenter

Brett utbud av allt från djurfoder till maskiner. Arbetskläder, skor, trädgårdsartiklar, verktyg och en stor avdelning för häst och hund. 
Hemsida

Sigridslunds Café & Handelsbod

Gammaldags handelsbod i en av landets äldsta folkskolor. Inredningsbutik som också har ett utbud av kläder i klassisk stil. Café som även serverar lunch vissa dagar. 
Hemsida

Båvens Spinnhus

Fabriksförsäljning av eget sortiment av ullprodukter, från sörmländska får. Garn, ullmattor, olika stickkit, kardflor för tovning och kardband för spinning. 
Hemsida

Båvens hälsocenter

Gym och massage men också försäljning av skönhetsprodukter av märkets Cosmopharma med enbart naturliga ämnen som havssalter och örter. Här finns även schampoo/balsam och hårolja, smink och underlagskrämer. Säljer också aloe vera-produkter.
Hemsida

53:an antik

I antikaffären kan du hitta allt från bruksföremål till mästerverk från de flesta tidsperioderna oavsett om det är ett spelbord från senbarocken eller en björn av Carl Roos. Butiken ligger i karolinerflygeln på Husby på gård, söder om Sparreholm.
Hemsida

Gråfors nostalgimuseum

Nostalgimuseet i Sparreholm är inte bara en nostalgitripp. Här kan du också köpa karameller från mormors tid, läskedrycken Tumba Special, honung, leksaker och en rad andra nostalgiföremål.
Hemsida