Välkommen till Sparreholm

RESTAURANGER & CAFÈER

Restaurang Fabriken

På restaurang Fabriken serveras klassiska och spännande lunchrätter alla dagar mellan 11.00 och 15.00. I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, smör och kaffe. Alla rätter går även att få som barnportion. De har en stor uteservering med utsikt över Båven för soliga dagar. Toaletter och entrén är handikappanpassad. För att se veckans lunchmeny och få mer info, besök deras hemsida

Pizzeria Köket

Pizzeria som också erbjuder kebab, sallader, rullar, hamburgare, lasagne, pasta med mera.
Serverar även glutenfria pizzor. Uteservering sommartid.

Hemsida

Sparreholms Kiosk & Grill

Mitt i Sparreholm ligger kiosken som erbjuder både hamburgare, korv, kebab och ett fåtal rätter med klassisk husmanskost. De har också godis, glass, tidningar och tidskrifter och spel. Öppet dagligen och året om. Uteservering med sjöutsikt. ATG-ombud.

Kontakt: 0157-30325

Sigridslunds Café & Handelsbod

Café, gammaldags handelsbod och modern inredningsbutik i den gamla vackra folkskolan Sigridslund. 70 sittplatser inomhus och lika många utomhus när vädret tillåter.

Hemsida

Johannisdals café & bed and breakfast

Johannisdals café är en oas längs riksväg 53 söder om Sparreholm där du kan koppla av med en kopp kaffe och nybakat bröd, en mat- eller dessertvåffla. De bakar sitt eget bröd och erbjuder båda gluten- och laktosfria våfflor.

Hemsida

Sparreholms slott, sommarcafé

Sommarcafé med nostalgi och kuriosa intill slottsmuseerna. Matiga smörgåsar, hembakta bullar och kakor tillsammans med rykande hett kaffe eller te och väl kylda drycker.

Hemsida