Välkommen till Sparreholm

Världsstickardagen 8 juni 2019

Lördagen den 8 juni 2019, kl. 11.00-15.00, vid Båvens Spinnhus.
Båvenmaskan och Sparreholms hantverkshus

De, som tycker om att sticka, har en alldeles egen dag, Världsstickardagen. Lördagen den 8 juni sätter man sig på en offentlig plats, ett torg, ett café eller någon annan stans där det passar, och handarbetar.

Vår lokalförening Båvenmaskan har sitt evenemang i Båvens Spinnhus mellan klockan 11 och 15. Tag gärna ned extra garnnystan och stickor, eller varför inte virknål som du kan starta en provstickning på. Kanske är just du en nyfiken blivande garnälskare som vill prova på. Vem vet?  Du får träffa likasinnade och det kanske blir början på en alldeles fantastisk vänskap. Sticka och njut.

Arrangör: Båvens Spinnhus

För mer info ring Gunilla Jacobsson 070 345 78 95.

Text: Nils Erik Jacobsson